Zeci de masini au blocat benzinaria MOL de pe Calea Turzii din Cluj! Soferii au protestat fata de scumpirea carburantilor - VEZI VIDEO si FOTO

Peste 30 de soferi clujeni au participat la protestul organizat impotriva preturilor mari ale carburantilor.

 

Soferii clujeni s-au adunat in aceasta dupa-amiaza in parcarea de langa lacul din Gheorgheni din Cluj-Napoca, de unde au plecat pe Calea Turzii. S-au oprit la benzinaria Mol, unde au facut tot posibilul sa ingreuneze activitatea unitatii.

 

Pentru a boicota activitatea benzinariei, ei si-au alimentat masinile cu cantitati mici de benzina, pentru care au platit cu monede de un ban. Unul dintre ei si-a platit "consumatia" cu peste o mie de monede si a declarat ca mai are acasa bani marunti, cu care va participa si la viitoarele proteste ale soferilor.

 

"Imi place sa adun monede de 1 ban si cand am auzit de chestia asta, cum sunt si sofer si un impatimit al masinilor, am zis ca merita sa dau din ei. Am alimentat de 11 lei si 5 bani si aici am adus cam 1.000 de monede si mai am vreo cinci kilograme acasa", a declarat Mihai Vlas, unul dintre soferii protestatari.

 

"Am venit aici sa sustin scaderea pretului combustibilului pentru ca a ajuns la un pret absurd. Poate acest pret depaseste chiar multe preturi din afara tarii noastre. In Austria, pretul este mai mic, iar in Ucraina este mult mai mic. Acolo, un plin de 60 de litri il faci cu 130 de lei, iar la noi il faci cu 300. Am alimentat, fiind student, de 10 lei si cinci bani. In functie de cum ne dau si ei bursele asa alimentam si noi", a mai spus si Calin Pascalau.

 

Participantii si-au spalat masinile minute in sir si au tras de timp, spre disperarea angajatilor benzinariei.

 

Comentarii Facebook