Zeci de clujeni amendați într-o singură seară pentru că au ieșit din casă după ora 23:00


Polițiștii clujeni au desăfșurat, miercuri, o serie de acțiuni pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate pe timp de noapte, la data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, au urmărit verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară dispuse pentru reducerea la minim a riscului de infectare cu virusul Covid-19.

Astfel, în intervalul orar 23.00-01.00, aceștia au legitimat peste 100 de persoane, verificând în trafic 51 de autovehicule.

Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 a condus la sancționarea a 29 de persoane, majoritatea ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție sanitară în spațiile publice deschise, dar și pentru nerespectarea interdicției de circulație a persoanelor în intervalul orar prevăzut de actul normativ. 

Totodată, încălcările aduse normelor de circulație rutieră au impus aplicarea a 5 sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002 R.


Comentarii Facebook