Zeci de aparate de la sălile de ”păcănele” din Cluj, sigilate de polițiști

 

Polițiștii clujeni au efectuat o razie la sălile de jocuri mecanice din județ și au găsit zeci de aparate de ”păcănele” cu probleme.  

 

La nivelul judeţului Cluj, timp de două zile, a fost organizată o amplă acţiune de identificare şi sancţionare a ilegalităţilor în domeniul jocurilor de noroc de tip ”slot-machine”, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 466 de săli/spaţii în care se desfăşoară jocuri de noroc. Cu această ocazie au fost verificate 2565 de aparate, fiind indisponibilizate un număr de 164 aparate. De asemenea, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 lei.

 

Poliţiştii clujeni au constatat 27 de infracţiuni, prevăzute de O.U.G. nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc şi Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

La acţiunea de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale de organizatorii de jocuri de noroc tip “slot-machine”, în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Analiza Informaţiilor.

Comentarii Facebook