Duminica 13 Iunie

Zeci de amenzi la Cluj, pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, luni, o serie de controale de amploare pe raza județului, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

”La data de 12 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ştefan Cicio Pop și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au acționat în scopul limitării  răspândirii virusului COVID-19”, informează IPJ Cluj. 

Asftel, în cadrul acțiunii, au fost angrenate un  număr de aproximativ 500 de forțe, fiind verificați 134 de operatori economici din întreg județul, o atenție sporită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane.

Totodată, polițiștii rutieri au verificat 218 mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus. 

Ca urmare a nerespectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, efectivele angrenate au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.400 de lei.


Comentarii Facebook