Zece copii au primit primul lor computer printr-o campanie initiata de Madd Electronics Group


Zece copii au primit primul lor computer personal din partea lui Mos Craciun, cu sprijinul companiei Madd Electronics Group, in cadrul campaniei "Ajuta-ne sa ajutam".

"In 22 decembrie, 10 copii si-au primit primul calculator din viata, chiar de Mos Craciun. Am primit sute de recomandari din partea unor ingeri binevoitori, din care am ales 10 copii care azi se pot bucura de un calculator complet cu monitor. In cadrul acestei campanii am intrat intr-o lume nemaivazuta, o lume plina de oameni pe care am ajuns sa ii admir, sa ii descopar, sa ii inteleg.

Sunt coplesit de povestea acestor familii care unii cresc cate 9 copii sau traiesc intr-o incapere mai mica decat o bucatarie normala, traiesc din alocatii sau ajutoare sociale, insa in ciuda acestor neajunsuri sunt oameni care apreciaza si cea mai mica atentie, sunt oameni prietenosi, sunt oameni care nu se lasa invinsi in batalia cu soarta lor. Am invatat, DA, am invatat de la acesti oameni ca trebuie sa apreciez ce am de la viata, sa imi apreciez familia. Din partea firmei Madd Electronics Group si a colegilor le multumim clientilor si colaboratorilor pentru tot suportul acordat. Sarbatori Fericite la toata lumea!", au transmis organizatorii acestei actiuni, compania Madd Electronics Group.

Campania este la cea de-a doua editie, iar in acest an s-au strans nu mai putin de 392 de solicitari de ajutor din toata tara.

Vezi familiile selectate:

Constatin Cezar – Sat Moara, Comuna Ganeasa, Jud. Ilfov
Varga Alexandru – Oras Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Stoica Alina Evelina – Oras Titu, , Jud. Dambovita
Neculici Mihaela – Sat Scobalteni, Jud. Iasi
Zaharia Irina Codruta – Comuna Bujoreni, Jud. Valcea
Cornea Andreea – Sat Maneuti, Comuna FRatautii Vechi, Jud. Suceava
Ionut Zah – Localitatea Basesti, jud. Maramures
Cojoc Vasile – Loc. Siret, Comuna Saucesti, jud. Bacau
Balint Csaba – Sat Istan-Tau, jud. Mures
Moisa Ana – Loc. Groseni, jud. Arad

Comentarii Facebook