Tinerii "de bani gata" din Cluj au strans 5.000 de euro pentru copiii bolnavi si familiile nevoiase VIDEO


Tinerii din familiile instarite ale Clujului au strans 5000 de euro pentru familii nevoiase, copiii cu autism si tineri cu insuficienta renala cronica, dependenti de dializa.

La cea de-a doua editie a Galei "Tineri pentru Tineri", 150 de tineri proveniti din familiile unor importanti oameni de afaceri din Cluj, si nu numai, au facut donatii pentru cei mai putin privilegiati de soarta.

Unul dintre invitatii de marca a acestei gale caritabile a fost cunoscutul fotbalist, Razvan Cocis care si-a lansat cariera plecand de la Universiatea Cluj.

Tinerii prezenti la acest eveniment au transformat o petrecere obisnuita intr-o emotionanta ocazie de a demonstra ca dincolo de aparente tinerii care au resurse materiale bogate stiu sa se mobilizeze pentru sustinerea unor cauze nobile.

"Ma bucur ca alaturi de prietenele mele, Sorana si Teona cu care am colaborat la organizarea acestui eveniment, foarte multi dintre prietenii nostri au ales sa se intalneasca acum in prag de Craciun, nu doar sa se distreze, ci sa ajute. Am strans fonduri pentru  copiii care au autism, familii care nu-si pot plati chiria din cauza dificultatilor financiare majore, tineri cu grave deficiente de vedere, copiii dependenti de dializa. Am vrut si prin acest eveniment sa aratam ca nu toti tinerii care fac parte din familii instarite sunt 'beizadele', asa cum uneori din prejudecata sau reavointa suntem categorisiti toti ci suntem capabili sa empatizam cu semenii nostri", a spus Tudor Pop, principalul organizator al Galei.

Tinerii participanti la aceasta gala si-au propus ca la anul sa se mobilizeze din nou si sa organizeze cateva evenimente caritabile si in cursul anului.

Comentarii Facebook