Accident pe Bulevardul Muncii, langa fabrica Emerson! O masina s-a rasturnat in urma impactului violent VIDEO


Un autoturism de teren marca Toyota Land Cruiser a facut praf un Volkswagen, care circula regulamentar pe Bulevardul Muncii si se indrepta spre centura care duce in Apahida.

Accidentul a avut loc in jurul orei 17.30. Din primele informatii rezulta ca autoturismul de teren venea de la Apahida si, la intersectia care duce spre fabrica Emerson, a lovit cu partea stanga un autoturism Volkswagen. In urma impactului, ultima masina a fost proiectata in santul de pe marginea drumului, rasturnandu-se.

 

"Din primele cercetari rezulta ca, in jurul orei 17.10, conducatorul unui autoturism care circula pe Bulevardul Muncii, din directia Apahida spre Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula pe directia Cluj-Napoca - Apahida. In urma impactului, autoturismul care circula regulamentar s-a rasturnat. Conducatorul autoturismului care a provocat accidentul si un pasager, din cel de-al doilea autoturism, au fost transportati la spital", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Martorii prezenti la locul accidentului au afirmat ca si autoturismul de teren s-a rasturnat de cateva ori in urma impactului.

Comentarii Facebook