VIDEO - Scandal pe Aeroportul Cluj, dupa ce doua curse de Barcelona si Valencia au fost anulate si 250 de pasageri au ramas blocati

 

Pasagerii care trebuiau sa se imbarce in cele doua curse aproape ca au luat-o la bataie pe directoarea THS (firma care se ocupa de check-in pentru cursele Wizz Air n.red.) Mihaela Barbulescu, singura care a venit sa le explice de ce nu au plecat cele doua curse.


Cursele Wizz Air de la Cluj la Valencia si Barcelona catre trebuiau sa decoleze la ora 19.00 au fost anulate si 250 de pasageri asteapta explicatii in Aeroportul International Cluj.

Pasagerii au declarat pentru Stiri de Cluj ca au facut check-in -ul la ora 19.00 dupa care au fost imbarcati si au fost urcati in aeronavele cu care trebuiau sa plece spre Barcelona si Valencia. "Dupa ce am stat in avion doua ore ne-au dat jos la 21.30 si ne-au spus ca nu mai plecam pentru ca este greva in Franta si nu se asigura traficul aerian. Acum stam aici si nimeni nu ne baga in seama. Vorbesc cu noi numai stewardesele", a spus Alin, un tanar care trebuia sa ajunga la Valencia pana maine, cand isi reia munca.

 

Directoarea THS Mihaela Barbulescu a incercat sa le explice oamenilor motivele pentru care cele doua curse au fost anulate, spunandu-le ca traficul aerian in Franta este blocat din cauza grevei. Scandalul a izbucnit insa, imediat, oamenii chiar imbrancind-o pe reprezentanta THS.

 

"Hotii" a fost cuvantul cel mai des folosit de pasagerii care au ramas blocati pe Aeroportul International Cluj. Veniti din Maramures, Petrosani, Sibiu si din multe alte localitati din tara, oamenii nu stiau ce aveau sa faca pana sambata cand este programata urmatoarea cursa.

 

Teoretic, costurile pentru hotel ar trebui sa fie acoperite de compania aeriana, dar oamenii nu au mai avut incredere ca dupa ce vor achita costul hotelului vor primi, asa cum scrie pe bilet, banii in termen de 3-6 luni. Asa ca majoritatea au ramas in aeroport pana mult dupa miezul noptii asteptand sa vina rudele sa ii ia de acolo.

 

Oficialii de la Wizz Air au declarat telefonic ca cele doua avioane au fost anulate pentru ca nu se poate zbura prin Franta.


Pasagerii din cele doua curse cred ca este vorba, insa, de o alta problema. "Nu si-au platit taxele de pe aeroporturile din Spania. Asta credem noi ca nu plecam pentru ca au ceva restante. Oricum si mai tare este faptul ca stewardesele ne-au spus ca vom fi reprogramati pentru a putea ajunge la destinatie. Nu se stie daca pe toti o data sau pe rand. Cum e posibil sa ma trimita in Valencia peste doua saptamani?", a mai spus Alin.

 

Citeste si explicatia celor de la Wizz Air

Culoarele de zbor alocate initial au fost anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franta

 

 

 

Comentarii Facebook