Zborul Bergamo - Cluj-Napoca, anulat. Prin ce au trecut pasagerii - VIDEO

 

O aeronavă Wizz Air care trebuia să zboare luni seara pe ruta Bergamo - Cluj-Napoca a avut probleme tehnice, iar cursa a fost anulată. 

 

Pasagerii spun că trec prin momente dificile și acuză probleme în gestionarea situației. ”Aseară (luni seara, 1 ianuarie) am avut zbor din Milano Bergamo spre Cluj-Napoca, dar a fost anulat zborul. Dupa o oră și jumătate de panică si neînțelegeri, ne-au trecut numele pe o foaie de hârtie pentru a merge la hotel să dormim, hotel oferit de Wizz. Am așteptat de la 23:00 la 1:30 sa ne duca la un hotel. La 1:30 a venit o doamnă agent de aeroport si ne-a strigat pe nume. Am urcat intr-un autobuz si ne-a dus la un hotel.

 

Înainte de asta a venit aceeași doamnă si a strigat vreo 14-15 persoane si i-au dus la un hotel. Cat eu asteptam sa imi aud numele sa urc in bus sa merg la hotel, s-au întors 3 persoane de pe cealaltă lista sa spuna ca au mers degeaba la hotel ca nu sunt locuri pentru ei trei.

 

Am ajuns la hotel pe la 2:30, iar de dimineață ne-am intors in aeroport sa reprogramăm zborul. Zborul este abia maine seara, deci 48 de ore distanta. Dupa ce am reprogramat zborul, ne-am scria iar pe o lista și acum asteptam de la 6:30 sa vina cineva sa ne spuna unde mergem la hotel. Sunt oameni cu copii, persoane cu probleme de sanatate”, ne-a relatat un pasager.

 

Se pare că unii pasageri din acest zbor au fost îmbarcați în cursele spre Timișoara și București, în limita locurilor disponibile.

 

Zborul Wizz Air W6 3382 de la Bergamo la Cluj-Napoca, din 1 ianuarie, a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (ceata) la aeroportul din Cluj. Pasagerii sunt tratati conform regulamentelor in vigoare si politicii Wizz Air si li se asigura apa, gustari si cazare sau decontarea cheltuielilor in baza facturilor, intr-o limita rezonabila. Toti pasagerii sunt reprogramati gratuit sau li se ramburseaza banii integral. Facem tot ce este posibil ca sa tinem pasagerii informati si sa le oferim asistenta. Desi conditiile meteo sunt in afara controlului companiei, Wizz Air isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati pentru orice inconveniente cauzate”, conform reprezentanților Wizz Air.

Comentarii Facebook