Duminica 5 Februarie

Weekend dedicat produselor locale la Cluj! Piețele Unirii, Avram Iancu și zona Parcului Stadion, gazde pentru producători locali


Clujenii care vor să susțină producătorii locali au oportunitatea în acest weekend să găsească la Piața Avram Iancu, Piața Unirii și zona Parcului Stadion roadele muncii producătorilor și meșterilor din Ardeal. 

La acest sfârșit de săptămână în Cluj-Napoca, pe platoul pietonal din Piața Unirii se desfășoară până duminică, 30 octombrie - între orele 10:00 și 21:00 - evenimentul „Piața Țărănească & Meșter(ești)!?" cu bunătăți și produse realizate manual. 

Tot în zona centrală, în Piața Avram Iancu, are loc în același timp târgul „Tradiții de toamnă”, eveniment dedicat producătorilor și meșterilor locali și care se desfășoară periodic la Cluj-Napoca. Și acesta se încheie duminică - program: între orele 10:00-18:00.

Sâmbătă, 29.10, piața volantă organizată de Primăria Cluj-Napoca în zona stadionului Cluj Arena / Parcul Stadion va fi deschisă între orele 7:00-16:00. În același loc se desfășoară o piață volantă și în zilele de marți.”, anunță Emil Boc.

De asemenea, clujenii care doresc produse proaspete, locale, pot folosi sistemul de conectare cu producătorii locali online, prin ROA Cluj (Roade Online Ardelenești). Produsele comandate online sunt distribuite în zile diferite ale săptămânii în mai multe locații din oraș din cartierele: Grigorescu, Bună Ziua, Gheorgheni și Iris. 

Comentarii Facebook