Vremea se schimbă drastic la Cluj! Meteorologii anunță o scădere bruscă a temperaturilor


Dacă începutul lunii aprilie ne-a surprins cu temperaturi mari, meteorologii anunță că  valul de aer cald nu va mai dura mult. 

Vremea se va schimba radical, fiind așteptate scăderi semnificative ale temperaturilor, începând cu ziua de marți, 16 aprilie. Contrastul va fi unul extrem, diferența fiind și de 15 grade, în unele regiuni. 

”De marți vom observa o schimbare în evoluție. Vom mai vorbi de valori între 20 până la 29 de grade, însă în a doua parte a săptămânii, începând de miercuri, în jumătatea nordică a țării, temperaturile nu vor mai depăși 10...15 grade.

Vom vorbi de ploi în vestul, în nordul și în centrul țării, în timp ce în sud vor mai fi posibile valori de 15 până la 24...25 de grade Celsius, în special în sud-est.

De joi însă, săptămâna următoare, precipitațiile se vor extinde în cea mai mare parte a țării, chiar și minimele vor fi unele mai coborâte, de la valori pozitive în aceste zile, 10...12 grade Celsius, vom vorbi de minime de cel mult 6...7 grade în zonele mai joase de relief și posibil spre 0, chiar -1 grad în zonele depresionare din estul Transilvaniei”, a declarat directorul ANM Elena Mateescu la  Antena 3. 

Această schimbare radicală a vremii se va observa și la Cluj, unde meteorologii accuweather informează că, începând de miercuri, temperaturile vor scădea până la 8 grade în timpul zilei, fiind prezente și averse. 

Screenshot 2024-04-15 091202.png

Comentarii Facebook