Vizitator surpriză pe pontoanele șmecherilor de la Tarnița! Pontoanele au distrus ecosistemul natural - VIDEO


Șmecherii care au pontoane la Tarnița au distrus tot ecosistemul natural din zonă. Pe timp de iarnă, ”locuitorii” tradiționali ai zonei își fac timid apariția, pentru că nu bubuie muzica și nu e plin de skijet -uri, dar primăvara, vara și toamna ”casa” vidrelor este invadată de șmecherii cu bani ai Clujului.

Va transmit un filmulet cu noii locatari ai pontoanelor, pe timp de iarna :) Sper să se revină la normalitate și să vedem cu adevărat o arie protejată și la Tarnița, unde vidrele să stea pe bușteni, nu pe pontoane!", ne-a transmis D.Muresan.

Din Tarnița se aprovizionează cu apă județul Cluj și nu numai, dar acest lucru nu contează pentru autorități, care au închis ochii și au permis dezmățul de pe lac.

Fostul prefect, Aurel Cherecheș, subprefectul Alin Danci, dar și deputații Horia Nasra și Adrian Dohotaru au militat pentru transformarea zonei în lac pe care să fie interzisă navigația, dar acum proiectul este împotmolit la Ministerul Transporturilor, unde s-a schimbat conducerea ”roșie” în cea ”galbenă”.

Practic, proiectul este pe ultima sută de metri, care se dovedește a fi cea mai dificilă, având în vedere că foarte mulți liberali au interese în zonă, inclusiv influentul senator ALDE (fost PNL), Marius Nicoară.

Știri de Cluj a demonstrat în urma unei anchete că, în ultimii ani, calitatea apei s-a înrăutățit în lacul Tarnița, lucru ascuns de autorități de opinia publică.

Comentarii Facebook