Vineri 16 Aprilie

Vitezomani și șoferi cu rable pe drumurile Clujului, rămași fără permis și certificatele de înmatriculare


Polițiștii clujeni au făcut o razie în Dej, pentru depistarea șoferilor care calcă prea tare pedala de accelerație sau care umblă cu adevărate ”sicrie” pe roți.

La acțiunea din 29 ianuarie au participat polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală. Ei au verificat în principal respectării regimului legal de viteză, comportamente iresponsabile în trafic, folosirea telefoanelor mobile la volan și nepurtarea centurii de siguranță.

În urma abaterilor rutiere ale participanților la trafic, s-a impus aplicarea a 27 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Pentru 2 conducători auto a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată - pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar altor 2 conducători auto le-au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru constatarea unor defecțiuni tehnice”, precizează Poliția Cluj.

Unul dintre permise a fost reținut pentru viteză de 112 km/h, în Dej, pe strada Dumbrava.

Comentarii Facebook