Vitezoman prins cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania! I-au luat permisul pe o perioadă record, după ce a făcut pe rebelul


Un tânăr de 19 ani, din Satu Mare, a fost depistat în 11 decembrie, în jurul orei 12.30, în timp ce circula cu 238 km/h, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii - Nădășelu.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat indicațiile, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, fără a se reuși oprirea acestuia. Pe timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a circulat pe banda de urgență pentru a devansa alte autovehicule aflate pe sensul său de mers.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar ulterior invitat la sediul biroului, unde s-a prezentat în cursul după-amiezii.

Astfel, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă totală de 4.785 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 240 de zile. 

Testarea acestuia cu aparatele drugtest și etilotest au indicat rezultate negative.

Comentarii Facebook