Violatorul in serie din cimitirul Manastur isi agresa victimele si le urmarea pana la locul de munca


Violatorul din cimitirul Manastur, arestat de politisti dupa ce a agresat sexual trei femei, intre care o studenta si o femeie gravida, isi ameninta victimele cu un cutit.

Politistii care au anchetat cazul sustin ca au fost inregistrate numai trei plangeri, dar numarul acestora ar putea fi mult mai mare.

Violatorul actiona in cimitirul Manastur, pe aleea care face legatura intre cartierele Zorilor si Manastur. Sorin Becichi in jurul orei opt dimineata si folosea un cutit cu care isi ameninta victimele. "Le urmarea si le ataca din spate. Le punea cutitul la gat si le tragea intre morminte unde le dezbraca cu intentia de a le viola", a povestit pentru Stiri de Cluj unul dintre politistii care a condus ancheta.

Prima victima a violatorului a fost o doctodanda de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj care se indrepa spre facultate in dimineata zilei de 10 iunie, cand a fost atacata de Becichi. "A venit de la spate si i-a pus cutitul la gat, iar mai apoi a tras-o in cimitir unde a vrut sa o violeze. A dezbracat victima, dar mai apoi a renuntat la viol si a supus-o la perversiuni sexuale. Ulterior, si-a urmarit victima pana la poarta universitatii", sustine politistul.

A doua agresiune s-a inregistrat in 22 iunie si victima a fost o educatoare, care se deplasa din Zorilor si mergea spre locul de munca, o gradinita din Manastur. Femeia a inceput sa urle in momentul in care a fost atacata de Sorin Becichi, dar nimeni nu era in zona. "Faptul ca a strigat dupa ajutor l-a determinat pe faptas sa renunte la planul sau. Si in acest caz nu s-a lasat pana nu a insotit victima la gradinita", a mai spus politistul.

O alta femeie care a fost agresata de violatorul din cimitirul Manastu a fost o femeie insarcinata in luna a sasea, care se indrepta spre un cabinet medical din Zorilor. "A luat femeia cu forta si a tras-o in cimitir. Desi victima i-a spus ca este insarcinata si sa ia tot ce vrea de la ea numai sa o lase in pace. Agresorul nu s-a lasat pana nu a dezbracat-o. In momentul in care s-a convins a renuntat la planul sau", a mai spus politistul.

Violatorul a fost retinut cu ajutorul unei camere de luat vederi montata in zona Cimitirului Manastur de catre Primaria Cluj-Napoca.

"Am primit imaginile si le-am trimsi spre izionare politistilor din Cluj pentru a vedea cine il recunoaste pe agresor. L-am ridicat si avea asupra lui si cutitul cu care isi ameninta victimele. Ne-a spus ca a ales cimitriul pentru ca acolo este putina lume si putea gasi femei singure", a mai spus anchetatorul.

Sorin Becichi a mai fost cercerar si inchis pentru talharie si furt, iar pentru noile acuzatii risca inchisoare pana la 25 de ani.

Comentarii Facebook