VIDEO. Tânăr muzician clujean, apariție impresionantă la „Chefi la cuțite”. Acesta i-a surprins pe toți cu motivul pentru care purta ochelari de soare


Mălin Vacariu este tânărul muzician în vârstă de 24 de ani, din Cluj, care și-a făcut apariția la celebra emisiune culinară. Acesta a dezvăluit în cadrul emisiunii faptul că poartă ochelari de soare fiindcă este, de fapt, nevăzător.

Mălin a dezvăluit faptul că încă de la vârsta de 7 ani a început să își piardă vederea. Acesta a refuzat, însă, să se simtă în vreun fel diferit de ceilalți oameni și a urmat cursurile unui liceu și ale unei facultăți normale. Mai mult, el a învățat să scrie cu ajutorul mamei sale și chiar își face singur de mâncare. 

Clujeanul și-a făcut apariția în platou purtând o pereche de ochelari de soare. Inițial, Gina Pistol a crezut că aceștia sunt parte din ținuta lui, dar vedeta a rămas șocată când a aflat că, de fapt, tânărul este nevăzător. 

Tânărul clujean a dezvăluit tuturor, în cadrul emisiunii, de ce și-a făcut apariția în emisiunea culinară cu ochelarii de soare la ochi:

„Este o experiență cu totul nouă, pentru că sunt multe lucruri pe care nu le văd. Ochelarii aceștia de soare pe care îi port acum, într-adevăr, ajută foarte mult la luminile și tot ce este în jurul meu. Adevărul este că port acești ochelari pentru că sunt nevăzător. Nu îi port pentru că îmi stau bine”, a spus concurentul. 

Mălin Vacariu le-a pregătit chefilor paste carbonara, după rețeta lui Florin Dumitrescu și a primti trei cuțite. Vizibil emoționat că a reușit să treacă în etapa următoare a competiției, tânărul le-a mulțumit juraților, cărora le-a spus că sunt idolii lui.

Comentarii Facebook