Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Șofer kamikaze pe drumurile din Cluj: Un șofer de autocar, surprins în goană printre mașinile de pe centura Gherla


Imagini de groază surprinse în zona localității Bunești, județul Cluj, miercuri, 11 ianuarie, după ce un participant la trafic a filmat cu ajutorul camerei de bord comportamentul haotic și teribilist al unui șofer de autocar. 

Un șofer aflat în trafic a surprins miercuri seara scene desprinse parcă din filemele de groază. Imaginile șocante au fost filmate pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, în zona localității Bunești, din comuna Mintiu Gherlii și înfățișează manevrele periculoase pe care le face un șofer de autocar. 

În filmare se observă cum acesta „țâșnește” printre mașini, depășește la limită mașinile aflate în coloană, sau este forțat să renunțe la depășire din cauza mașinilor care circulă regulamentar din sens opus, obligându-i pe șoferii de pe același sens de mers ca și el să-i facă loc, pentru a evita o tragedie. 

Autocarul înmatriculat în Republica Moldova circula spre Cluj-Napoca, iar comportamentul abuziv pe care l-a avut în cele câteva minute din filmare, l-a avut, se pare, pe tot parcursul traseului, declară martorii, potrivit gherlainfo.ro. Prin manevrele sale, șoferul a dat dovadă de totală inconștiență punând viața tuturor celor implicați în trafic în pericol. 


Comentarii Facebook