VIDEO. Goană nebună pe centura Gherla. Un șofer de AUTOCAR depășește la limită și îi obligă pe alți șoferi să-i facă loc


Imagini de groază din traficul clujean. Miercuri seara, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, în zona localității Bunești, comuna Mintiu Gherlii, un șofer de autocar a fost surprins depășind la limită alte mașini. Periodic, forțat să renunțe la depășiri, șoferul îi obliga pe ceilalți șoferi să îi facă loc.

Un șofer aflat în trafic a filmat cu camera de bord aventura unui șofer de autocar care țâșnește printre mașini, depășește la limită sau este forțat să renunțe la depășiri din cauza mașinilor care vin din sensul opus și îi obligă pe ceilalți șoferi să îi facă loc, notează gherlainfo.ro.

Autocarul înmatriculat, se pare, în Republica Moldova merge spre Cluj-Napoca și dă circulația peste cap. Prin manevrele sale, șoferul dă dovadă de inconștiență. Este grăbit probabil să ajungă la destinație, fără să țină cont de riscurile uriașe la care îi expune pe toți, notează sursa citată.

Comentarii Facebook