VIDEO Socant cu câinele chinuit care a fost tras după mașină, lângă Cluj-Napoca- IMAGINI EXCLUSIV


Un cititor Știri de Cluj ne-a furnizat fotografii cu locuința si adresa persoanei care a tras un câine după el, legat cu o sfoară, prin cartierul Dâmbu Rotund, pe care din motve de protectie a persoanei, nu le putem posta asa cum le-am primit. Asteptam, insa, ca politia sa ne contacteze pentru  a le pune la dispozitie. 

Poliția nu a reușit să îl identifice încă pe șofer. 

O femeie a filmat scenele, dar a șters imaginile în care apare câinele chinuit. Cineva a reușit să le salveze, iar acum vi le prezentăm.

Așteptăm ca Poliția Animalelor să își facă treaba pe baza acestor fotografii. Cel mai bine ar fi ca proprietarul mașinii să ia direct legătura cu Poliția. 

Proprietarul mașinii a sunat la Știri de Cluj pentru a cere să-i fie protejată imaginea. ”Mă idiotule, tu cine te crezi. Nu am încălcat nicio lege. Am fost să iau animalul și l-am legat după mașină. Veniți să vedeți că animalul că nu are nimic. S-a tras pe fund când am pornit mașina, dar după aceea am mers încet”, a spus acesta. 

Se pare că patrupedul ar fi fost furat și proprietarul s-a dus după el. Acesta nu crede că a încălcat legea trăgând câinele după mașină.

Știri de Cluj a postat imaginile de mai jos pentru a determina Poliția Cluj să ia măsuri în acest caz, care a șocat opinia publică clujeană. Imaginile au fost predate Poliției Cluj, pentru a fi luate măsurile care se impun.

-------------

UPDATE

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un patruped care pare a fi legat de un autoturism posibil pus în mișcare, polițiștii Biroului Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, în baza primelor verificări fiind identificat conducătorul autoturismului. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205 din 2004 privind protecţia animalelor.

Comentarii Facebook