VIDEO - Situație alarmantă în Jucu! O femeie stă cu lanterna ca să poată traversa strada: Mama așteaptă 20 - 30 de minute ca să traverseze


Traversarea străzii este un adevărat pericol în fiecare dimineață, în Jucu. În zonă sunt treceri de pietoni, dar nu sunt semaforizate, așa că pietonii sunt în pericol permanent.

Dacă nu se pune semafor, ar trebui măcar să fie pasarelă.

Câte accidente trebuie să se mai întâmple la trecerile de pietoni din Jucu? Mama mea trece în fiecare dimineață strada în zona Panemar în Jucu de Mijloc și este a doua dimineață în care se ciocnesc mașinile din cauză că nu acordă prioritate pietonului. Ea stă la trecere în fiecare dimineață cu lanterna să fie văzută de către șoferi așteaptă uneori 20 de minute poate chiar o jumate de oră să treacă strada pentru că nu oprește nici o mașină chiar dacă e trecere de pietoni. 

Dacă opresc cei de pe prima bandă vin ceilalți cu viteză și nu pot să treci, iar dacă opresc toate patru benzile vin cei din spate și intră în cei opriți. Oricum procedezi de fiecare dată pietonul e de vină.

Nu este vina șoferilor care circulă prin Jucu ca pe autostradă și nici măcar nu văd trecerile de pietoni sau pietonii care așteaptă să treacă strada. 

Dacă a sunat de la poliție a zis că nu ține de ei, iar dacă a sunat azi la 112 să fac o reclamație a zis că la ei nu are ce sesizare să facă. 

Totuși ce putem face în situația asta să putem să trecem strada liniștiți. Trebuie să ne unim să facem ceva până nu o să fie alte tragedii și alte accidente cu morți”, relatat Alin Simona Cîmpan.

Comentarii Facebook