Marti 16 August

VIDEO - Scandal la Serviciu de Ambulanţă: O asistentă s-a apucat să culeagă flori de soc în timp ce pacientul aștepta în ambulanță


Este anchetă la Serviciul de Ambulanță Bihor, după ce o asistentă a fost filmată în timp ce culegea soc în timp ce pacientul aștepta în ambulanță. Ba mai mult, un alt ambulanță. Ba mai mult, un ambulanțier ar fi oprit și el în timpul unei misiuni pentru a face cumpărături. 

Pe principiul să moară și capra vecinului, incidentele au ieșit la iveală după ce un fost angajat al Serviciului de Ambulanță Bihor, și el concediat în anul 2020 pentru că a fost prins că și-a spălat mașina personală în timpul programului, s-a gândit acum să își reclame doi foști colegi și ei prinși în offside. Reclamațiile au fost însoțite și de înregistrări video.

A oprit ambulanța ca să culeagă flori de soc de pe marginea drumului

În una dintre filmări se observă o ambulanță oprită pe marginea drumului, cu semnalele luminoase în funcțiune, și o asistentă care culege atent flori de soc. În acest caz a fost  imediat demarată o cercetare disciplinară, iar asistenta în cauză a intrat în concediu medical.

Un alt caz îl vizează pe un alt coleg de la Serviciul de Ambulanță prins în timp ce își cumpăra ceva de mâncare dintr-un magazin. El s-a ales doar cu 10% penalizare la salariu pentru că, de fapt, a vrut să îi cumpere de mâncare pacientului pe care îl avea în ambulanță. De menționat că pacientul era și în autospeciala oprită pe marginea drumului pentru ca asistenta amatoare de flori de soc să își culeagă materia primă.

Comentarii Facebook