VIDEO - Nu se mai ridică gunoaiele din Dej. Angajații de la salubritate au intrat în grevă: „Dacă ne cerem drepturile, șeful ne amenință”


O grevă spontană a început luni, 7 noiembrie, dis de dimineață, la sediul Supercom Dej. În jur de 50 de angajați din domeniul salubrității sunt nemulțumiți de întârzierile înregistrate la plata salariilor, dar și de situația bonurilor de masă care întârzie să apară încă din luna martie 2022. Sătui de așteptare și de atitudinea șefilor, angajații au decis să pornească o grevă, după ce în urmă cu cinci luni au mai pornit un astfel de manifest, iar lucrurile au rămas neschimbate. 

Avem o problemă cu Supercom Dej. Nu se dau banii la timp sau nu se dă avansul la timp. Bonurile de masă de mai bine de cinci luni nu s-au dat. Dacă ne cerem dreprurile, șeful ne amenință. Nici hainele nu s-au dat la timp, dacă mergem să-i spunem ceva la birou zice ‘No, vă trimit acasă dacă nu vă convine’”, explică un angajat, potrivit Dejeanul. 

Protestatarii susțin că șefii mint cu nerușinare atunci când vine vorba de rezolvarea problemei: „Da’ nu se întâmplă nimic. Ei tot zic, dar nu fac nimic să rezolve problema. Ce fac ei cu noi, că suntem în bătaie de joc, e strigător la cer. Suntem 60 și ceva de oameni angajați și șefii nu-s în stare să ne dea tot ce ne trebuie și apoi au pretenții ca noi să lucrăm”, spune unul dintre protestatari, sătul de reacția șefilor săi. 

Fiecare om ar câștiga pâinea și dacă mergem să-i spunem la șefu imediat începe să zbiere la noi, ne amenință că ne trimite acasă și tot continuă cu amenințări. Nu poți merge la el la birou că imediat te scoate afară și zbiară și te amenință”, mai explică angajatul. 

Si in luna iunie, angajatii Supercom au protestat tot din aceste cauze, dar problemele nu s-au rezolvat.

Video: Gherla Info

Comentarii Facebook