Duminica 28 Aprilie

Accident cu patru răniți pe drumul Cluj - Oradea


Un accident cu patru răniți s-a produs pe DN1, între Cluj-Napoca și Oradea, la Bologa.

In accidentul de luni dimineața, de la ora 7.00, au fost implicate o dubiță si un TIR. 

Coliziunea s-a produs între un autoturism condus în direcția localității Huedin, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județ Neamț și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat din municipiul Turda, în vârstă de 55 de ani, din sensul opus.

În urma cercetărilor preliminare rezultă că bărbatul de 48 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta pătrunzând pe sensul opus.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei bărbați, pasageri în autoturism. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii ISU Cluj: ”Detașamentul Huedin intervine la un accident rutier care a avut loc în localitatea Bologa, pe DN1E60. Accidentul s-a soldat cu 4 bărbați care primesc îngrijiri medicale, sunt conștienți și nu au fost încarcerați. Cele 4 victime se aflau în dubița implicată în accident. Intervenția este în dinamică”.

Trei victime (din dubiță) au fost transportate la spitalul Huedin, șoferul TIR-ului refuza transport, probabil și a patra persoană din dubita va fi transportata

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

----------------

UPDATE

Traficul a fost reluat.

Comentarii Facebook