VIDEO. În „orașul de 5 stele” nu se ține cont de semafor? Cum circulă șoferii pe Bulevardul 21 Decembrie 1989: „Ce culoare are semaforul meu?”


Deşi semaforul indică roşu, maşinile trec una după cealaltă, se întâmplă chiar în „orașul de 5 stele”, Cluj-Napoca, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Poliţia este absentă, nemotivată, riscurile sunt pe măsură, însă acest lucru nu pare să deranjeze pe nimeni.

Imaginile au fost publicate pe un grup de Facebook destinat conducătorilor auto din municipiul Cluj-Napoca. „Ce culoare are semaforul meu?”, a întrebat ironic șoferul care a înregistrat incidentul cu o cameră de bord. Internauții au avut păreri diferite, deși unii au înțeles cât de periculoase sunt asemenea momente, alții sunt mai deranjați de atitudinea pietonilor în general.

Instructorul auto îmi spunea că aia îi culoarea sângelui de pe asfalt dacă-mi tot forțez norocul.”, a scris un clujean.

Da, restu o trecut pe portocaliu și roșu, dar tu de ce te-ai oprit la VERDE INTERMITENT? Nu știi ca ai voie sa treci chiar și dacă palpaie verdele? Aia încalcă legea, tu incurci traficul.”, a comentat un clujean. „Nu știu unde ai văzut tu că a oprit la verde. Iar la verde intermitent reduci ca să nu fii surprins de galben”, i-a răspuns un alt conducător auto. 

Unii sunt însă mai deranjați de atitudinea pietonilor: „Toți postați ca ala a trecut pe roșu sau galben. Da nu am văzut o postare cu pietonii care trec pe roșu cel mai des la OMV Marasti. Pretindeți că dacă îi șofer, sa conducă preventiv și să oprească, da ăla care îi pe jos și trece toată strada pe roșu și stăm ca boii și așteptăm. Mai ușor îți oprești mersu decât o mașină.

Comentarii Facebook