VIDEO - Hoț ghinionist și prost la Cluj! Și-a “rupt” spatele pentru 50 de lei


Un tânăr a încercat să spargă o spălătorie auto de la Dej, dar a avut peripeții ca într-un film. La final s-a ales cu buza umflată și cu cătușe.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 05:00, tânărul a ajuns în spalatoria auto de pe strada Bistritei, din Dej, pentru a fura bani. Vizibil beat, acesta a studiat prima dată terenul și a văzut caseta metalică în care clienții spălătoriei pun banii. În timp ce mergea curajos, acesta a tras o trântă de toată frumusețea, pe o bucată de gheață, dejeanul.ro.

Momentul nu i-a servit la nimic și nu s-a gândit că poate este un mesaj că mai bine s-ar duce acasă. A stat întins pe jos câteva secunde, iar când s-a dezmeticit s-a dus direct la caseta de bani. 

El s-a prins că e filmat. Și-a făcut cruce și a adus un lemn cu care a mutat camerele. Degeaba, pentru că tot era filmat. 

După ce a distrus caseta cu bani, a găsit numai 50 de lei în interior. Administratorul golise cutia cu bani, așa cum face în fiecare seară, tocmai pentru a nu avea probleme cu spărgătorii.

Hoțul a fost prins la scurt timp, extrem de surprins că poliția l-a depistat așa repede. Când a văzut imaginile a fost și mai uimit, spun anchetatorii.

Cel din imagini are 20 de ani și este din Bobâlna. 

Comentarii Facebook