VIDEO. De râs și de plâns! Mascații clujeni, descindere în forță la o adresă GREȘITĂ. Cum s-a trezit un bărbat cu poliția peste el în casă


De ce e bine să-ți schimbi adresa și în acte atunci când te muți? Un bărbat din Dej a aflat răspunsul la această întrebare printr-o situație inedită. Dejeanul s-a trezit cu mascații peste el în casă. Abia după ce a reuşit să se legitimeze, s-au lămurit şi polițiștii că este o greşeală. 

De data aceasta, confuzia de infarct s-a produs pentru că la avizier apartamentele din bloc apar în ordinea greşită. Așadar, un bărbat din Dej s-a trezit actor, fără voie, într-un film de acţiune. Sau o comedie neagră. Poliţiştii au dat năvală peste el la cinci şi jumătate dimineaţa, când îi era somnul mai dulce. Adormit şi confuz, bărbatul le-a spus agenţilor că nu poate fi decât o greşeală. Cu greu, a fost lăsat să se legitimeze şi atunci tonul hotărât al poliţiştilor şi jandarmilor s-a înmuiat. Ruşinaţi, şi-au cerut scuze pentru eroarea matinală, notează Observator.

Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, poliţia, poliţia. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos.”, spune Claudiu Neag, proprietar nevinovat, potrivit sursei citate.

Apartamentul în care locuieşte bărbatul căutat de poliţie nu apare nici pe lista de la administraţie şi nu are nici cutie poştală. După mansardarea blocului, apartamentele nou făcute au fost numerotate în funcţie de ordinea în care au fost vândute, iar mai apoi nimeni nu a mai actualizat lista de la parterul blocului. Anchetatorii îl căutau, de fapt, pe vecinul său, de la două apartamente distanţă, care, împreună cu alţi patru complici, ar fi pus în mişcare o afacere curat-murdară. Adevăratul infractor ar fi ajuns în atenţia anchetatorilor pentru că ar fi furat hârtie igienică de 44.000 de euro, pe care mai apoi o vindeau la diverse magazine din oraş. Timp de aproape 3 luni, cei patru bărbaţi, care încărcau hârtia din depozit doar noaptea, nu au fost deranjaţi de nimeni. Ieşeau fără nicio problemă pe poarta fabricii, deoarece complice le era chiar portarul, explică Alex Prunean, reporter Observator.

După 5 minute polițiștii s-au întors şi l-au luat pe vecinul bărbatului speriat de mascați. Proprietarul nevinovat spune însă că va merge în instanţă. 

Nu se poate aşa ceva fraţilor! Sunteţi de râs! De râsul curcilor. Să intraţi peste oameni în casă şi să nu ştiţi unde stă! Asta n-o să rămână aşa!", a încheiat proprietarul.

Comentarii Facebook