”Ești o scârbă de om, ești ultima scursură, dacă ți-ai lovit iubita! Chiar ești un nimic!” - Mesajul frumoasei iubite a lui Cristi Manea / CFR Cluj


Frumoasa Irina Deaconescu, partenera lui Cristi Manea, și-a spus sus și tare punctul de vedere privind violența domestică.

Irina Deaconescu și Cristi Manea au împreună două fetițe, pe Victoria, născută în 2020, și pe Venus, născută la începutul acestui an.

Tânăra a distribuit un filmuleț pe Instagram, în care o femeie însărcinată dezvăluia cum este agresată de soțul ei.

În TikTok-ul pe care l-ați văzut mai devreme, tipa ne arată cum iubitul ei a dat foc la o poză cu ea fiind însărcinată. Și am citit, m-am documentat, pentru că în ultima perioadă am văzut destul de des știri, povești cu femei însărcinate care au fost agresate de parteneri, în timp ce erau însărcinate. Se întâmplă, oricum, foarte des, nu știu dacă mai țineți minte cazul pe care ni l-a prezentat Magda Săvuică, care are asociația ”Dragoste desculță”, în care o femeie care era însărcinată a fost bătută de partener cu lanțul… în timp ce era însărcinată!

Din păcate, se întâmplă la ordinea zilei și în România întâlnim foarte des acest tip de masculi, care cu siguranță nu sunt. Ești o scârbă de om, ești ultima scursură a societății, dacă ți-ai lovit iubita/ soția/ partenera! Chiar ești un nimic! Doamne ferește! Ce s-a demonstrat, am văzut și pe TikTok și apoi am citit studii, femeile care sunt însărcinate sunt prada perfectă pentru partenerii agresivi, pentru că nu se pot apăra, e foarte simplu. (…) Dacă alegi să faci un copil cu un om, ai mare grijă la omul pe care îl alegi! Dacă a avut un comportament agresiv în trecut, să nu te facă nimic să crezi că-l va opri ceva să te lovească atunci când ești însărcinată. Din contră, vei fi o țintă sigură, mult mai ușor de pus la pământ”, a declarat Irina Deaconescu pe rețelele de socializare.


Comentarii Facebook