VIDEO - Bărbat încătușat la CEC Bank Florești, după un scandal cu o angajată și poliția. Citiți și spuneți cine are dreptate


Un bărbat din Iași, stabilit în Florești, a fost încătușat și dus la secție, după ce ar fi făcut scandal în sucursala CEC din comună.

Bărbatul s-a dus la bancă pentru a închide un cont, dar angajata i-a spus că nu poate face acest lucru dacă nu achită un debit de 50 de lei.

În data de 4 ianuarie am fost la banca pentru a rezolva o situație cu privire la un cont închis pentru care am primit Amenințare de poprire. Spiritele s-au încins, dar fără a întrece limita bunului simt și angajata a chemat poliția. Polițistul a venit, m-a bruscat, nu s-a legitimat și mi-a interzis mie și prietenei să filmez pe spațiul public, ba mai mult am fost și luați la secție pentru asta. Totul s-a întâmplat la cec BANK Floresti Cluj.

Am primit o scrisoare de la CEC Bank precum ca am un sold restant pentru un cont închis acum 1 an. Am fost la banca sa rezolv neînțelegerea și să demonstrez ca am actele și ca am închis contul și am plătit sa închid acel cont și angajata mi-a spus ca nu am ce face și să plătesc.

Spiritele s-au încins dar cu o limită, încercând să îmi demonstrez dreptatea, angajata a sunat la poliție unde a mințit ca a fost înjurată și ca o ameninț. Echipajul a venit în scurt timp și restul puteți vedea in video. Am fost bruscat, nu s-a legitimat, mi-a fost frică pentru viața mea fiindcă era foarte nervos și impulsiv”, precizează bărbatul, care acuză polițistul de comportament abuziv.

Polițistul i-ar fi spus că nu îi dă voie să îl filmeze. ”Mi s-a spus că nu am dreptul sa filmez orice ar fi și că mă poate da în judecată fiindcă l-am filmat. Agentul de poliție și-a continuat apoi amenințările.

Mi-a recomandat sa nu fac contestație că îmi va fi tot mie mai rău și mi-a spus de fata cu prietena ca el nu are ce sa pățească dacă eu depun plângere la parchet și doar îmi îngreunez mie situația.

Mi-a spus că in Floresti sunt cei mai răi polițiști din țara și ar trebui să am grijă și că el a arestat la fel ca pe mine și un procuror și un avocat și nu a pățit absolut nimic. Așa ca să am grijă”, arată victima agresiunii, conform BZC.ro.

Acesta l-a asemuit pe polițist cu un justițiar. ”Când am fost dat jos din mașina a țipat la mine spunându-mi unde mă cred? În Las Fierbinți ? În secție mi-a spus ca l-a arestat și pe Corduneanu din Iași și era mielușel, referire la faptul că și eu sunt din Iași.

Ca o notă personală, melodia de la telefonul lui este de gangster - Ice Cube - Today was a good day și cred că el se crede în GTA V sau GTA IV”, mai arată victima agresiunii.

Comentarii Facebook