VIDEO. Artiștii clujeni de folclor s-au rugat pentru sănătatea actorului Florin Piersic, pe scena Casei de Cultură a Studenților!


Cu ocazia spectacolului „Tradiții clujene în Tezaur Folcloric”, Ovidiu Purdea Someș, cântăreț de muzică populară, și-a îndemnat colegii și publicul să spună o rugăciune pentru sănătatea actorului Florin Piersic. 

Cu sufletele dumneavoastră, frumoase ca un tezaur, al vrea să închinăm un gând ca o rugăciune și ca o vindecare pentru unul dintre cei mai frumoși clujeni pe care Dumnezeu i-a dăruit acestui pământ. Artiști mai mici și mai mari, spectatori clujeni alături de admirabila echipă Tezaur Folcloric trăiește o clipă frumoasă dedicată lui Florin Piersic

Pe versurile admirabilului poet Spiridon Popescu, pe scena pe care Florin a jucat ultimul spectacol, la Cluj-Napoca, am rostit un gând cu putere de rugăciune <<Doamne, dacă-mi ești prieten>>”, a spus Ovidiu Purdea Someș

De mai bine de o lună de zile, actorul clujean Florin Piersic se află prin spitale, fiind supus de-a lungul acestei perioadă mai multor intervenții medicale. În prezent, Florin Piersic se află la Spitalul de Ortopedie „Foișor” din București, unde a început recuperarea medicală. 

Comentarii Facebook