VIDEO - 1000 de clujeni au urmarit transmisia live in Piata Unirii a spectacolului "Carmen" de la Valencia. Spre final au ramas 100 de oameni

 

Transmisia spectacolului "Carmen" de Bizet in Piata Unirii, live de la Valencia, a adunat 1000 de clujeni. Au fost unele probleme cu imaginea si sunetul, dar initiativa a atras multi melomani. Spre miezul noptii, insa, in piata mai erau 100 de persoane.

 

Transmisia spectacolului a inceput la ora 21.00, pe un ecran gigant amplasat in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Cei stransi in Piata Unirii au afirmat ca inititiva este laudabila si ca problemele aparute sunt normale pentru un eveniment de asemenea dimensiuni.

 

Proiectia face parte din proiectul european "VIVA EUROPA 2010", in care Primaria Cluj-Napoca este partener. La aceasta initiativa din cadrul "Anului European de Lupta impotriva Saraciei si Excluziunii Sociale" au mai luat parte alte 38 de orase din 15 tari europene, intre care: Bruxelles, Paris, Praga, Berlin, Madrid, Londra, Atena, Amsterdam si Stockholm.

 

In pauze au fost transmise spoturi de prezentare de 30 de secunde ale celor 38 de orase participante. Dupa doua ore de vizionare, putini clujeni au mai rezistat sa stea in Piata Unirii pentru a vedea pana la final spectacolul. Vremea racoroasa i-a gonit pe iubitorii de opereta spre casa.

Comentarii Facebook