Vezi reactia elevului de la Anghel Saligny, care a picat BAC -ul dupa recorectare VIDEO - EXCLUSIV

 

Elevul de la Colegiul Tehnic de Constructii "Anghel Saligny" din Cluj-Napoca, care a cazut BAC -ul dupa recorectarea lucrarii de la biologie, a turbal la aflarea vestii. "Mi-au zis ca recorectarea e ca la ruleta", a declarat Alin Catinas.


"De la 6,1 mi-a scazut la 4,80. Lucrarea mea era mai mult de 6,1, de aia am depus contestatie, si mi-a scazut sub cinci.  Lucrarile au fost duse in Arad. In Cluj am primit 6,1 si in Arad 4,80. Acum vreau sa depun o plangere, o cerere si nu am la cine. Au zis ca e un risc, ca si la ruleta e Bac -ul asta. Am riscat ca sa imi creasca nota, nu sa mi-o scada. Eram cu Bacalaureatul luat si acum l-am picat", a spus Alin.

 

Tanarula spus ca a depus contestatie si pentru nota de la proba de Limba Romana scris. "Eu am depus si la Romana, unde am luat nota 5,1 pentru ca la ultima parte am scris Ultima noapte de dragoste si trebuia sa scriu Ion Luca Caragiale sau Marin Sorescu. Am depus si la Romana si mi-a lasat nota aia si la biologie mi-a scazut de la 6,1 la 4,80, un punct treizeci, si ei au voie sa iti dea numai un punct in plus, daca iti maresc nota, dar mi-au scazut un punct treizeci", a mai spus Alin Catinas. 

 

In judetul Cluj, inainte de recorectarea contestatiilor promovabilitatea a fost de 54.07%. In total, 2.355 elevi au cerut sa le fie recorectate lucrarile.

 

Vezi si...

REZULTATE FINALE BAC: 50 de elevi din Cluj au luat BAC -ul in urma contestatiilor

CONTESTATII BAC CLUJ: Rezultatele finale au inceput sa fie afisate

Comentarii Facebook