Vezi HARTA Clujului Pietonal! Din 14 iulie spunem ADIO mașinilor pe durata weekend -urilor FOTO

 

Primăria Cluj-Napoca urmează să închidă traficul în zona ZERO a orașului pe durata weekend -urilor din 14 iulie și până ăn 1 septembrie.

 

Proiectul anunțat de primarul Emil Boc este unul ambițios, urmând să dea un alt aer centrului orașului.

 

Sunt și unii care contesta această inițiativă, pe motiv că șoferii vor avea dificultăți să traverseze centrul orasului.

 

Vezi mai jos ce spune Emil Boc:

Centrul Clujului va fi pietonal pe durata weekend-urilor! Cum vi se pare propunerea VIDEO

 

 

O MARE TAMPENIE! FACETI ASTA SI VETI ATRAGE URA TUTUROR SOFERILOR DIN ORAS! Trotuarele din centru sunt destul de largi incat cine are chef de plimbari o poate face in voie!!! Nu mi se pare ca se calca lumea pe calcaie pe trotuar incat sa fie nevoie sa inchidem centrul!”, a scris un clujean.

E mortala ideea... sa circulam cu RATUC-ul pe 40 de grade cu troleele ULTRAMODERNE pe care le avem...poate ar trebui sa folosim masini cu elice si sa zburam peste Centrul Clujului ca si asa avem artere plrincipale PREA MULTE ca si in Viena...sau furnizorii de marfuri sa nu mai intre la comerciantii de pe centru pt ca sunt amendati, distributia la acestia sa se faca din elicopter ca si pt refugiati...si asa numitele piste de biciclisti(TROTUAR-SOSEA) poate nu o sa mai fie ocupate de taximetristi si masini de politie....FELICITARI D-LE PRIMAR...”, a adăugat altul.

Sunt si cititori care au felicitat ideea lui Emil Boc.

Felicitari!!! pt initiativa si ne vom putea bucura in voie, weekendurile de liniste si centru”, a spus un alt cititor.

Este excelent, clujenii, turistii, vizitatorii vor putea petrece cateva ore in centru, la terase, etc. Felicitari iubitului nostru Primar, EMIL BOC!!!!!”, a precizat altcineva.

Da, foarte bine, se mai plimba lumea, ce romantic! Daca aveti prea multa energie, iesiti seara la alergat ca nu va opreste nimeni. Cat despre orasele civilizate in care lumea "se plimba", aia au parcari subterane si supraterane si totul e altfel organizat. Cand o sa ajunga si la noi asa ceva, poate o sa fiu de acord ca boemia Clujului sa se plimbe pe carosabil. In plus, n-am prins o zi in care sa nu ai loc sa umblii pe pietonala...”, a mai scris cineva.

Comentarii Facebook