Vecinii terasei Boema cer din nou să fie închisă: Fiica mea nu a putut dormi și avea BAC -ul!

 

Clujenii care locuiesc în apropiere de terasa Boema i-au cerut din nou primarului Emil Boc să rezolve problema creată de zgomotul din local.

 

Mai mulți oameni s-au prezentat la ședința Consiliului Local Cluj-Napoca și au adus o serie de acuze. ”Fiica mea a avut BAC -ul și nu s-a putut pregăti cum trebuie. Nu a putut dormi noaptea ca să se odihnească, așa că în ultimele zile am trimis-o în altă parte pentru a nu se duce obosită la examen. Trebuie făcut ceva cu această terasă, pentru că e prea mult zgomot până dimineața”, a spus o femeie.

 

Un bărbat a cerut ca măcar orarul să fie redus, până la ora 22.00. ”Vrem și noi să ne odihnim. Vrem ca orarul să fie diminuat și să putem trăi pe această stradă. E muzică până la 4.00 dimineața, iar apoi încep să taie lemne. E un zgomot infernal”, a spus acesta.

 

Primarul Emil Boc le-a transmis că nu se pune în discuție ca terasele sau localurile din zona centrală să aibă programul limitat. ”Clujul este un oraș plin de tineri. Avem turiști care vor să se simtă bine aici, așa că nu putem limita orarul. Nici nu se pune problema. Vom face controale și dacă sunt probleme atunci vom aplica amenzi”, a spus Emil Boc.

 

Clujenii i-au dat ca exemplu situația din cartiere, unde programul poate fi limitat. Emil Boc le-a spus că centrul orașului are un alt statut, fiind o zonă unde turiștii și tinerii merg pentru a petrece timpul liber.

Comentarii Facebook