Medicii clujeni se luptă pentru viaţa unei femei condamnată la moarte! A fost diagnosticată cu cancer galopant la stomac


O femeie de 30 de ani diagnosticată cu cancer galopant la mai multe organe vitale a fost adusă la Cluj pentru ca medicii să-i rezolve problema. Însă asta constă bani mulţi.

Boala a apărut în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu cancer la stomac cu metastaze. După 2 interventii chirurgicale si tratamente cu citostatice, tumorile au reaparut la alte organe – ficat, rinichi, coloana vertebrala si inima. Starea femeii este astfel din ce in ce mai grava, iar cand medicii i-au recomandat sa caute o solutie in America si-a dat seama rapid ca nu isi permite, scrie Pro TV.

Suma pe care trebuie să o plătească doar pentru începutul tratamentului este de peste 50.000 de dolari. Femeia este şi mama unui băieţe de trei ani care îi dă putere să meargă mai departe şi pentru care se luptă. 

Pentru a fi alături de ea, sotul ei a renunţat la slujba de sofer de TIR. Banii din care trăiesc vin din pensia ei de boală şi ajutoarele pe care le primesc de la părinţi.

Pentru ca problema să fie rezolvată, medicii din Cluj-Napoca i-au sugerat că ar fi bine să se prezinte la o clinică din Huston. Problema o reprezintă din nou banii, deoarece Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează tratamentul în Statele Unite.

Pentru cei care vor să o ajute pe femeie, există două conturi deschide pe numele Ani Puscau:

Cont Lei : RO27 WBAN 2511 0000 0580 7292

Cont Euro : RO07 WBAN 2511 0220 0580 7292

Comentarii Facebook