”Vânătoare” de șoferi pe strada Dragalina. Coloană de șoferi amendați: ”Ce facem? Bani la buget din prima lună a anului?”


Un șofer ne-a relatat că ”vânătoarea” pe strada Dragalina, unde de la 1 ianuarie 2024 s-au schimbat sensurile de circulație, a atins cote înalte. 

Șoferul amendat ne-a spus că a intrat pe strada Dragalina spre strada Horea, pentru că nu a mai circulat dinainte de Crăciun și nu a știut nimic despre aceste modificări de trafic.

Dacă ei sunt civici și onorabili ar trebui să stea la începutul străzii și să anunțe ”Bă proștilor, gata de săptămâna trecută nu se mai circula pe aici!”. Dar stau la mijloc și opresc mașini în coloana.

Marți dimineața erau 3 mașini în fața mea și încă 4 în spate. Ce facem? Bani la buget din prima lună a anului?

Cei mai jegosi posibil oameni sunt gașca asta de locali ai lui Boc”, ne-a relatat șoferul extrem de furios.

Circulația în ultimii doi ani a fost în ambele sensuri pe strada Dragalina. ”Exact asta am discutat cu agentul când m-a oprit. Ca mine mai sunt o grămadă obișnuiți de ruta aia de 2 ani. 

Și îmi zice alt coleg că nu am văzut înainte de colț mașina de locală oprită pe margine? Nu m-am gandit ?? Să gândesc ce? 

Dacă ei ar fi fost oameni de omenie, stăteau în intersecție și dirijau și anunțau ca s-a schimbat de câteva zile. Având în vedere că multă lume și-a prelungit vacanta până în weekendul ăsta, nu au de unde să știe că de la 1 ianuarie e interzis și circulația se face pe Mamaia.

Ei erau la mijlocul străzii, 2 mașini, 4 agenți care opreau efectiv coloana de mașini. Dacă asta nu e pescuit, ce altceva e? Când i-am zis treaba asta s-a și ofticat și bosumflat nenea local.

Pe langa faptul că sare în fața mașinii, vine la geam, se prezinta ”cutare X”, îmi cere direct buletin, permis, talon. 

Îl salut și îl întreb, totuși motivul pentru care sunt oprit nu pot să îl știu?

”Pai nu vezi semnul pus la intrare pe stradă??” Asta a fost răspunsul!

Și îi explic exact situația, ce v-am zis și dvs. Nu am circulat în Cluj de la Crăciun, nu am de unde sa ghicesc că de la 1 se schimba sensurile.

I-am spus să nu se supere pe mine, da ce fac e o țigănie. Și mă întreabă de mențiuni pe procesul verbal și zic ”Da, scrieți că acțiunea ce se face aici e o pescuială și o țigănie”

Și îmi trece ”nu sunt mențiuni”. Zic de ce nu completați? Apoi mă întreabă dacă semnez și zic nu, că nu mi-ați completat mentiuni. Îmi zice la revedere și pleacă”, a mai spus șoferul.

Conducătorul auto mergea spre locul de muncă și a fost amendat cu 330 de lei, dar sau 165 de lei în 15 zile lucrătoare. 

Comentarii Facebook