Mai multe străzi din Mărăști, pericol public pentru clujeni: ,,Stăm cu gropile în asfalt până în ziua alegerilor locale/ Pune viața tuturor în pericol”


Clujenii care locuiesc în Mărăști s-au săturat de gropile imense formate pe mai multe străzi din cartier. Aceștia menționează că drumul a devenit periculos, din cauza mașinilor care încearcă să evite bucățile degradate, care ajung chiar aproape pe trotuar.

,,Pe strada Câmpul Pâinii, la trecerea de pietoni de langa podul de peste Canalul Morii sunt montate limitatoare de viteza. Pe direcția înspre Strada Fabricii, imediat după trecerea peste limitatorul de viteza s-a creat o adancitura în asfalt care ar necesita reparație.

De asemnea, pe direcția dinspre Piața 1 Mai, după trecerea de pietoni, chiar pe mijlocul drumului este o groapa la propriu, iar mașinile în încercarea de a o ocoli, de multe ori ajung și pe trotuar (mi s-a întamplat în una din seri cand nu știam de ce o mașina vine înspre mine, eu fiind pe trotuar). Din păcate strada arată cum arată, și da știu ca este un studiu de fezabilitate dar nu cred că putem să stăm cu gropile din asfalt până în ziua alegerilor locale”, reclamă un clujean.

Se pare că situația nu este unică, probleme fiind și pe Răsăritului. 

,,Pe strada Răsăritului în zona numărului 1, pe partea carosabila s-a format o adancitura periculoasă în drum care de multe ori produce pagube automobilelor care trec pe stradă. Mai mult de atat, consider că pune viața tuturor în pericol”, sesizează alt clujean. 


Comentarii Facebook