Valorile Clujului, premiate in cadrul Premiilor Media de Excelenta

 

Cea de-a 9-a editie a Premiilor Media de Excelenta are loc in data de 31 mai, la Coratim Events Hall si are ca scop premierea celor mai apreciati clujeni din domenii precum cultura, sport, business sau medicina.

Astfel, Cosmote Romania prezinta PREMIILE MEDIA DE EXCELENTA 2012, manifestare in cadrul careia Clujul pastreaza traditia promovarii celor mai valoroase contributii aduse comunitatii, prin cea de a 9-a editie a celui mai important eveniment de PR din Transilvania.

 

"In cei opt ani in care am organizat acest eveniment am avut onoarea sa vad recunoasterea unor adevarate valori culturale si sociale ale Transilvaniei. Oameni cu un caracter remarcabil si o cultura deosebita au pasit pe scena de premiere a evenimentului", a declarat Cristina Szasz, director de PR al agentiei Amprenta Advertising, organizatorul evenimentului.


Agentia Amprenta Advertising activeaza de peste 10 ani in domeniul publicitatii si este organizatoarea mai multor evenimente desfasurate in Transilvania in toti anii de activitate.

"Presa din Cluj-Napoca si din Transilvania este activa, avem jurnalisti foarte bine pregatiti si institutii de presa recunoscute la nivel national. Premiile Media de Excelenta inseamna de fapt un eveniment si un concept care nu face altceva decat sa reconfirme an de an existenta si valoarea presei clujene.", a spus Decebal Cotoc, presedintele agentiei clujene.

De asemenea, si Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania a declarat ca: "Suntem incantati sa sustinem si in acest an Premiile Media de Excelenta, un eveniment important si cu traditie in comunitatea clujeana. COSMOTE Romania este suporter consecvent al demersurilor de recunoastere a performantei in domenii esentiale pentru o dezvoltare armonioasa a societatii. Felicitam organizatorii pentru longevitatea si succesul acestui proiect".

La eveniment au fost prezenti de-a lungul celor 8 editii organizate pana acum celebri oameni de televiziune precum Mihai Gainusa alaturi de intreaga echipa a carcotasilor, Cristi Brancu, Robert Turcescu, Raluca Lazarut, Mihaela Radulescu si multi invitati din mass media regionala.

Anul acesta, organizatorii l-au invitat la Cluj pe Virgil Iantu in calitate de moderator si au pregatit un moment special cu Narcis Iustin Ianau, o voce inegalabila de la "Romanii au talent".

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul companiei Electrogrup, alaturi de Partenerii acestei editii: BCR, Christian Tour, Romfulda, Megamix, BS Group Demolation, Emerson, Akantus Hotel, SSIF Broker, Studium Green Campus, EletricGroup, Amera Tower, Jidvei, Unishowroom, Casa Pitas si Electrica - Distributie Transilvania Nord.

 

Comentarii Facebook