Urmează un nou val de proteste? Peste 200 de clujeni au ieșit în stradă sâmbătă seară VIDEO


Peste 200 de persoane au ieșit în stradă, sâmbătă seară, la Cluj-Napoca, pentru a protesta faţă de Ordonanţa fiscală şi intenţia Guvernului de a da o ordonanţă privind  aministia şi graţierea.

Clujenii s-au adunat pe Bulevardul Eroilor, la statuia Memorandiștilor, ”înarmați” steaguri tricolore şi ale Uniuniii Europene, dar şi bannere cu mesaje împotriva alianței de guvernare.

Protestul nu a fost unul autorizat, oamenii ieșind în stradă în urma apariției unui eveniment pe Facebook, ce anunța protestul de sâmbătă.

Organizatorii manifestației le-au transmis clujenilor ”ne vedem în Stradă sâmbătă și în toate momentele cheie care vor urma”. Totuși, pe pagina de Facebook a organizatorilor nu a mai fost postat un alt eveniment viitor până în momentul de față.

În acest moment, coaliția de guvernare PSD-ALDE susținută de UDMR și minorități trebuie să plece acasă! Solicităm guvernului demisia și declanșarea alegerilor anticipate în cel mai scurt timp! 

Noi, cetățenii Clujului, alături de cei din toată țara, vom fi curând în stradă pentru a ne asigura că ambele revendicări sunt îndeplinite. Este greu să mai găsim cuvinte care să descrie la adevăratele proporții dezastrul produs de coaliție prin abuzurile zilnice în toate palierele vieții noastre. Stim doar ca ajunge!

Nu vom tolera cu nici un preț adoptarea OUG-ului pentru grațiere și amnistie și în nici un caz adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunțat de Teodorovici. Acești oameni vor duce prin aceste masuri economia României la nivelul unei țări din Africa in urmatoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!

Pentru guvern: Să nu îndrăzniți!

Pentru clujeni: E timpul să demonstrăm că suntem Cetățeni ai României și avem conștiința socială să ne ridicăm din nou când Nedreptatea devine Lege!

Ne vedem în Stradă sâmbătă și în toate momentele cheie care vor urma!”, se arată în descrierea evenimentului.





Comentarii Facebook