”Bărboșii” de la Beard Brothers au cumpărat prima ambulanță SMURD pentru ISU Cluj FOTO


Asociația non-profit Beard Brothers a reușit să cumpere și să livreze către SMURD Cluj prima autospecială de tip C, achiziționată cu banii strânși în cadrul proiectului ”112 Wheels For Life”.

Astfel, ”Bărboșii” au reușit să strângă aproximativ 120.000 de euro pe parcursul proiectului, iar acum au cumpărat o ambulanță de tip C, complet echipată, care să deservească județului Cluj.

Odată atins acest scop, cei de la Beard Brothers spun că vor să cumpere și o a doua ambulanță.

Am cumpărat si livrat ambulanța (prima)!!!

Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm ca am livrat, așa cum am indrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către Smurd Cluj.

De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150 000 de euro, am reușit să strângem 120 000, din care am cumpărat cu 97500 euro, prima ambulanță, complet echipată!

Ambulanțele de tip C, sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii si al personalului medical.

Unul din cele mai ambițioase proiecte, ale noastre a prins formă, iar pentru asta, vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor, care ați înteles nevoia reală a comunității noastre.

Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul @ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului.

De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți, pe unii dintre ei o să îi enumerăm, pe alții nu, pentru că nu și-au dorit. Cu siguranață, această postare nu este suficient de încăpătoare să vă menționăm pe toți, cu toate astea insă, vă mulțumim pentru că ați ales să aveți încredere în noi!

Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua!”, anunță cei de la Beard Brothers.

Asociația Beard Brother derulează numeroase proiecte caritabile la nivelul municipiului Cluj-Napoca, dar și în restul județului, unul dintre acestea fiind chiar taxi-ul care transportă gratuit perosanele cu dizabilități, proiect care deja a atras susținerea municipalității.

Vezi mai multe aici - Primăria Cluj-Napoca dă bani pentru taxiul care plimbă GRATUIT persoanele cu dizabilități

O altă reușită notabilă a acestora este renovarea unui întreg etaj al Cinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca, care deservește anual aproximativ 4.500 de copii.

Vezi mai multe aici - ”Bărboșii” de la Beard Brothers au renovat etajul unui spital din Cluj FOTO/VIDEO




Comentarii Facebook