Urmează o seară de excepție cu Cabron și Smiley la Winter Dream, Târgul de Crăciun din Florești


Primăria și Consiliul Local Florești, organizatorii Târgului de Crăciun Florești, sunt încântați să anunțe o seară de concerte extraordinare în data de 16 decembrie 2023, un eveniment care se preconizează a atrage un număr impresionant de vizitatori, adăugându-se celor peste 30.000 care au vizitat deja târgul.

Seara va începe cu Radu S Band la ora 18:45, oferind o deschidere energică și plină de talent.

La ora 19:45, scena va fi preluată de Cabron, un artist renumit pentru stilul său unic și prestații dinamice.

Momentul culminant al serii va fi concertul lui Smiley, vedeta emisiunii "Vocea României", programat pentru ora 21:00. Cu un repertoriu variat și o prezență scenică carismatică, Smiley promite să ofere o experiență muzicală de neuitat, consolidându-și statutul de artist de top.

Scena principală este sponsorizată de Urbano Group, iar susținerea generoasă vine și din partea partenerilor ING, Vivo, West City Hotel, Dennver, Ciumbrud, Ursus, Pepsi și Magic FM.

Această colaborare reflectă angajamentul comunității și al partenerilor locali în susținerea artei, culturii și divertismentului de calitate.

Ne așteptăm ca această seară să fie una dintre cele mai populare și apreciate evenimente ale sezonului, aducând împreună iubitori de muzică din toate colțurile regiunii.

Comentarii Facebook