Control după dezvăluirea Știri de Cluj despre viermii găsiți în mâncarea de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj


Inspectoratul General al Poliţiei Române a trimis o echipă de control la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat reporterilor Știri de Cluj că au găsit viermi în mâncare. 

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis reprezentanții Poliţiei Române.

Elevii ne-au semnalat că au găsit viermii joi, 14 decembrie, dar că nu a fost primul incident de acest gen. 

S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, ne-a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca.

Elevii au discutat pe grupurile lor interne, dar s-au decis să apeleze la presă pentru că nimeni din interiorul Școlii nu i-a ascultat.

41be776327e78b8cde7f2301b0f8ab93.jpg

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

56e1825ab40ddcac52d2fe2dccd572ed.jpeg

7072b677acc0a9a5f366a75a4a8967ba (1).jpeg

Comentarii Facebook