Urmărire pe Corneliu Coposu, sâmbătă seara! Poliția l-a blocat pe fugar - VIDEO


Un șofer a fost urmărit de mai multe autoturisme de Poliție și prins pe strada Corneliu Coposu, la numărul 171. 

Autoturismul a fost oprit de câteva mașini de poliție care au blocat drumul. Șoferul a fost încătușat și urcat în mașina de poliție, au relatat pentru Știri de Cluj martorii evenimentului.

Totul a pornit de la o tamponare care s-a petrecut în cartierul Mănăștur, pe strada Taberei, sâmbătă seara. O șoferiță, care conducea autoturismul de culoare albă, oprit de poliție, a dat cu spatele pe strada Taberei, din Mănăștur, și a lovit un alt autoturism. Un șofer de la Bolt a observat scena și i-a cerut femeii să lase un număr de telefon în parbrizul mașinii lovite, pentru a face o înțelegere amiabilă, dar s-a lovit de refuzul dur al soțului femeii, care părea a fi sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a trecut la volan și a plecat cu mașina, femeia trecând în partea dreaptă.

Șoferul de la Bolt a sunat la 112 și, în paralel, a urmărit mașina care a provocat accidentul. Poliția a intervenit pe strada Corneliu Coposu, șoferul autoturismului de culoare albă fiind depistat cu alcoolemie, peste 0,6 mg/l alcool pur în aerul expirat.

vlcsnap-2020-02-23-14h43m57s775.png

Vom reveni cu amîănunte...

Comentarii Facebook