Marti 16 August

Accident grav la Mera, la ieșire din Cluj-Napoca - FOTO


Un accident grav de circulație s-a produs pe raza localității Mera, pe drumul de la Cluj-Napoca la Zalău, pe DN1F E81.

Un șofer de 36 ani, care circula spre Zalău, a efectuat un viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu, intrând in coliziune frontală cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca de un șofer de 34 ani, din Cluj-Napoca.

Șoferii nu erau băuți.

Traficul a fost afectat în urma acestui accident.

ISU Cluj anunță că au fost duse la spital cinci persoane: 3 copii și 2 adulti.

"O autospecială cu modul de descarcerare, una pentru stins incendii, trei echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 18.40, ca urmare a unui grav accident rutier produs la ieșire din localitatea Mera.

Pompierii, sosiți de urgență la locul evenimentului, au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții se aflau în afara acestora.

O familie cu trei copii, respectiv ocupanții uneia dintre mașini, suferiseră traumatisme puternice și necesitau asistență medicală de urgență. Pompierii le-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale.

Femeia, de cca 30 de ani, prezenta multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a feței și o stare generală mai gravă. Aceasta era conștientă și cooperantă.

Bărbatul prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior și era conștient și cooperant. Pompierii au sprijinit în continuare echipajele medicale pentru acordarea asistenței medicale de urgență, utilizând echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor în momentele când au fost urcați în ambulanțe.

Cei trei copii, cu vârste de 6, 12, respectiv 13 ani, nu prezentau traumatisme vizibile, dar erau sub stare de șoc fiind necesar transportul la unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Unul dintre autoturisme emana fum și prezenta scurgeri de hidrocarburi, după producerea accidentului, astfel încât a fost necesară intervenția pompierilor pentru a evita producerea unui incendiu.

Un al doilea bărbat, cca 30 de ani, a fost consultat de echipajele medicale, dar a refuzat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

IMG-20200223-WA0013.jpg

Comentarii Facebook