Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, la Cluj! Un șofer a avariat mai multe autospeciale de Poliție și a zburat cu mașina în șanț - VIDEO / FOTO

UPDATE


Conform primelor informatii, la data de 26 ianuarie a.c., in jurul orei 15, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizati despre faptul ca, pe raza Cartierului Buna Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic. 

Au fost anuntate toate echipajele de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducator auto fiind ulterior oprit de catre politisti. 

Conducatorul auto este un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Apahida, judetul Cluj. 

Cel in cauza nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, avariind doua autospeciale ale Politiei dispuse in vederea unui blocaj in trafic al respectivului autoturism si alte doua autovehicule civile. 

S-a facut uz de arma de catre un politist aflat in misiune in plan vertical si asupra autovehiculului urmarit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tanarul de 29 de ani a derapat, iesind de pe partea carosabila. 

Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool in aerul pur expirat. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere.

La momentul opririi, barbatul se afla singur in masina.

În urma incidentului nu s-au inregistrat victime omenesti.

---------------------

Știrea inițială.

O urmărire ca în filme a avut loc, duminică după-amiază, în zona Sopor, din Cluj-Napoca.

Mai multe echipaje de Poliție au pornit în urmărirea unui șofer, care a ajuns cu mașina în țanț, în speranța de a scăpa de oamenii legii.

Locuitorii din zonă spun că s-ar fi auzit și focuri de armă. 

Polițiștii au tras focuri de avertisment pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Șoferul ar fi refuzat să suflet în fiola și a fugit.

Comentarii Facebook