Un copil din Florești are nevoie de ajutor financiar, pentru a avea o șansă la viață - FOTO


Alexandru Antal, un copil de 8 ani, se luptă de la patru ani cu o boală cruntă, care recidivează și este tot mai complicată. Părinții au acum nevoie de ajutor financiar pentru a urma o terapie revoluționară în străinătate. 

Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate da viața este să devii părinte. Am primit și noi acest minunat cadou. Avem un copil plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, Alexandru. Dar tot viața îți dă și ce-a mai urâtă lovitură. Afli că la vârsta de 4 ani  e diagnosticat cu cea mai urâtă boală din lume: tumoare cerebrala ( astrocitom pilocitic grad 1). A fost operat în 2016 la Cluj de către Prof. doctor FLORIAN Ioan, după care 3 ani a fost stabil, urmând ca în 2019 problema să apară din nou, de data aceasta, pe lângă tumora cerebrala să apară și niște chisturi la coloana vertebrală. Este operat din nou de către  Prof. doctor FLORIAN Ioan. În urma intervențiilor, aproximativ 8 la număr, se decide să i se pună un tub de drenaj la coloana vertebrală pentru că, chisturile nu se pot opera. În prezent  Alexandru are tub de drenaj la cap și coloana vertebrală și nu își poate mișca picioarele. A urmat 2 cure de chimioterapie la Institutul Oncologic ”Ion Chiricuță” Cluj , recuperarea fiind grea după fiecare cură, dar aveam speranța că o să fie bine. Acum are 8 ani și jumătate. 8 luni le-am petrecut prin spitale.

Când credeam că totul merge spre bine și ne apropiem de sfârșitul tratamentului, viața ne lovește din nou și de data asta mai tare. În urma RMN-ului  am aflat că tratamentul de chimioterapie nu a dat rezultate. Având în vedere că la noi în țară nu se mai poate face nimic, medici ne recomanda radioterapia cu protoni. Dosarul a fost trimis la mai multe clinici din Germania , Austria și Elveția. Așteptând răspunsuri, am fost informați doar ca sunt costuri foarte mari, costuri pe care noi nu le putem acoperi.

Facem apel la bunătatea dumneavoastră pentru al  salva pe Alexandru!”, a explicat tatăl băiatului, Cristian Antal.

Donațiile se pot face în contul: ANTAL Cristian Ludovic  (UniCredit Bank)

RO52 BACX 0000 0014 8410 2000 - cont în RON

RO95 BACX 0000 0014 8410 2002 – cont în EURO

Comentarii Facebook