Unii clujeni știu să se bucure mai bine de oraș: “Eu am adus cafeaua, răsăritul a adus energia, magia și iubirea”


Unii clujeni știu să se bucure altfel de oraș, nu musai mai bine, dar sigur cu siguranță senzațiile lor sunt mai intense.

Fototigrafiile surprinse de Cosmin, care a urcat miercuri dimineață pe Cetatuie și a băut o cafea admirând răsăritul, vorbesc de la sine.

Un obicei vechi, de care îmi era dor. Nu am mai prins demult un răsărit acolo, dar azi, ne-am dat întâlnire și din fericire, a fost una foarte reușită. Eu am adus cafeaua, răsăritul a adus energia, magia și iubirea. 

Mi-am dat seama că în tot acest timp, răsăritul a rămas la fel de frumos, locul e la fel de minunat, însă singurul lucru diferit din tot acest context, eram eu.

Trecem prin timp și încet ne găsim mai bogați prin tot ceea ce trăim, prin tot ceea ce manifestăm în viața noastră. Călătoria noastră e în mare parte prin aceleași contexte, însă ceea ce modifică traseul și ne conferă noi direcții, e perspectiva pe care o nutrim. De aceea, nu de puține ori, ne trezim în locuri în care am mai fost, dar le vedem, le percepem și le simțim diferit.

Același răsărit, dar eu un trecător mai trecut prin timp. Sau cum tot aud în ultimul timp. Bătrân!

Să aveți o zi!”, a scris Cosmin.

IMG_9930.jpegIMG_9929.jpegIMG_9928.jpeg

Foto: Cosmin Oana / Instagram

Comentarii Facebook