Duminica 28 Aprilie

Rezidența pentru seniori Cluj Senior Village – o locație nouă, modernă, dotată la standarde înalte


Valea Izvoarelor Senior Living, companie lider în soluții de viață destinate seniorilor, anunță deschiderea Cluj Senior Village, o nouă rezidență, în Apahida și lansează o ofertă promoțională pentru viitorii clienți. 

Compania, care deține și operează încă o astfel de rezidență în județul Mureș, funcțională de peste 9 ani, își reconfirmă pe această cale angajamentul de a asigura seniorilor din România o bătrânețe trăită în condiții de demnitate, confort și siguranță.

Seniorii merită să fie văzuți, auziți, valorizați pentru a se putea bucura cu adevărat de viața lor și după pensionare. Atunci când trăiesc într-un mediu sigur, primitor și nu în ultimul rând confortabil, calitatea vieții lor în această etapă este îmbunătățită semnificativ. 

La Cluj Senior Village, fiecare seniori își trăiește viața frumos, inspirând generațiile viitoare. Aici, rezidenții beneficiază de îngrijire de specialitate și lipsa grijilor cotidiene, în timp ce trăiesc în mijlocul unei comunități vibrante, formate exclusiv din seniori.

Situat la doar 10 km de Cluj-Napoca, în Apahida, Cluj Senior Village este un univers în care estetica, funcționalitatea și siguranța se îmbină armonios pentru a asigura un mediu de viață adaptat nevoilor specifice seniorilor. Rezidența dispune de 64 de apartamente single și double, toate dotate cu sistem de acționare în caz de urgență medicală și mânere de siguranță în toaletă și duș, și are o capacitate totală de 120 de locuri. 

camera.jpeg

Pentru activitățile de relaxare și recreere, locatarii pot petrece timp în salonul de socializare, cafeterie, atelierul de pictură, biblioteca sau parcul amenajat. Bucătăria rezidenței este complet utilată, iar cabinetul medical și de kinetoterapie sunt dotate la standarde înalte.

Cluj Senior Village: Ce oferă noua rezidență pentru seniori

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul îngrijirii vârstnicilor, Valea Izvoarelor Senior Living se angajează să asigure rezidenților de la Cluj Senior Village servicii de îngrijire și asistență medicală de calitate, dezvoltate după sistemul occidental.
Îngrijirea și supravegherea medicală sunt asigurate de o echipă formată din profesioniști: medic specialist reumatologie și recuperare, medic de familie, asistenți medicali generaliști, infirmiere și kinetoterapeut. Personalul se află 24/7 în cadrul rezidenței pentru a asigura continuu confortul și siguranța locatarilor.
Pachetele de servicii disponibile la Cluj Senior Village acoperă toate nevoile unui senior și cuprind: asistență la activitățile zilnice, supraveghere medicală, măsurarea parametrilor vitali, administrarea medicației, aplicarea tratamentelor medicale perfuzabile/injectabile, îngrijirea rănilor, curățenia apartamentului, spălatul rufelor, pregătirea și servirea mesei, gimnastica de grup și activități de socializare (pictură, cor, jocuri de societate, lucru manual) pentru a încuraja interacțiunea locatarilor și pentru a-i ajuta în menținerea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive.
De asemenea, rezidenții pot opta și pentru servicii suplimentare precum: coafor, tuns, pedichiură medicală, kinetoterapie, masaj.

Discount promoțional pentru noii clienți

Pentru a celebra deschiderea noii rezidențe pentru seniori, Valea Izvoarelor Senior Living lansează o ofertă promoțională pentru noii clienți: cazați o persoană dragă în Cluj Senior Village până la data de 15 februarie 2024 inclusiv și beneficiați de un discount de 500 de RON la prima lună de cazare.
Mai multe detalii despre pachetele de servicii sunt disponibile pe website sau la telefon: 0770 822 528 - Nicoleta Phaff, Director Vânzări Cluj Senior Village.
De asemenea, pentru a vedea cum arată viața la Cluj Senior Village, accesați pagina de Facebook a companiei.
Viața bună începe acum!

Comentarii Facebook