Unele autobuze care vin dimineața din Florești sunt goale. Am obținut o fotografie din M21, de la 7.13 - FOTO


Floreștenii se plâng că se circulă foarte greu cu mașinile, fiind aglomerație infernală dimineața. ”Nu se poate, măi fraților, să faci 50 m în 30 de minute! Florilor e blocată complet! Alo, Primăria!”, a reclamat Ioana Rusu, pe un grup din Florești.

S-a iscat o dezbatere vie la această postare, în care unii reclamau că se circulă greu, alții că ar trebui folosite mijloacele alternative: autobuzul sau bicicleta. 

O floreșteancă a spus că a văzut autobuze goale, trecând pe lângă coloanele de mașini. 

Zilnic trec pe langa cel puțin 4 autobuze goale! Pe ruta ANL -primărie. Deci? De ce nu încercați, măcar în zilele senine să luați autobuzul. De la 7 la 7.20 le văd eu pe traseul meu”, a spus Beatrice, dar aproape nimeni nu i-a dat crezare.

Cu bicicleta fac 30 de minute de pe Florilor până la Auchan Iris la orice ora pornesc. Pe tot traseul dacă vad 5 bicicliști e bine, dar e mai simplu sa ne plângem”, a adăugat și Iosif.

Pornind de la aceste discuții, am solicitat imagini dintr-un autobuz M21, care la 7.13 era gol, imaginea fiind surprinsă la 7 minute de la plecarea din stație. ”Spre exemplu, la autobuzul de 7:06 din Cetate, până în Bucium, am avut zero călători”, a explicat un reprezentat al companiei. 

WhatsApp Image 2023-09-28 at 12.38.51.jpeg

Comentarii Facebook