Unde a fost găsit Bone Ferenc, principalul suspect în cazul asasinării tinerei dispărute de la Cluj. Polițiștii au refăcut traseul tragediei


Polițiștii clujeni l-au prins pe Bone Ferenc, presupusul asasin al tinerei dispărute de la Cluj. O echipă complexă de polițiști din Cluj se afla în Oradea încă de miercuri, iar capturarea suspectului a fost coordonată chiar de aceștia. Bone este suspectat că și-ar fi ucis iubita, care a fost dată dispărută în cursul zilei de luni. 

Ferenc Bone a ajuns la Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj după ce a fost prins de poliţiştii din Oradea, în vagonul unui tren dezafectat. În apropiere se afla şi maşina presupusului criminal, care a fost verificată în prezenţa lui. Potrivit surselor, anchetatorii au descoperit în autoturism un sac de dormit roz, dar și geanta tinerei găsite fără suflare pe un câmp, scrie Antena 3.

O altă femeie, un posibil complice al crimei

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce poliţiştii din Bihor au găsit cadavrul iubitei sale, profesoară în judeţul Cluj, la 94 kilometri distanţă de locul dispariţiei, în satul Corniţel, din judeţul Bihor. Polițiștii au refăcut traseul tragediei. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care maşina condusă de bărbat trecea prin centrul satului bihorean. În imagini se vede însă o persoană care stă pe scaunul din dreapta, a cărei faţă poliţiştii au blurat-o. Ar putea fi o altă femeie sau un posibil complice, notează sursa citată. 

Deşi criminaliştii au găsit geanta victimei în maşina lui, bărbatul nu recunoaşte crima şi spune că autoturismul în care femeia a fost văzută ultima oară nu este al lui. 

Bone Ferenc are antecedente de violență

Miercuri, 25 mai, femeia a fost găsită moartă în Aleșd, iar iubitul ei nu a fost găsit până în seara zilei de joi. Cei doi au fost sâmbăta trecută la cascada Vălul Miresei din comuna Răchițele, iar apoi s-a produs ceva care a declanșat evenimentele tragice. Unele surse spun că Beata Molnar a fost omorâtă la Cluj și dusă în portbagaj spre Oradea, fiind aruncată în Aleșd pe un teren. 

Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. El a fost dat afară după ce și-a bătut prietena pe stradă și a fost condamnat în martie 2021, la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Comentarii Facebook