Bone Ferenc, suspectul în cazul uciderii femeii dispărute din Cluj-Napoca, adus în cătușe la Cluj - VIDEO


Bone Ferenc, bărbatul de 43 de ani care este principalul suspect în cazul uciderii tinerei de 31 de ani dispărută în 23 mai din Cluj, a fost prins joi seara la Oradea și adus de urgență la Cluj. 

Cadavrul femeii a fost găsit miercuri, 25 mai, pe un câmp din Aleșd, județul Bihor. Bone se ascundea într-un vagon dezafectat din apropierea Gării din Oradea. Autoturismului acestuia, marca Dacia Logan, a fost găsit, anterior, în apropiere de gară, iar acolo era și geanta femeii ucise.

Mașina a fost văzută prima dată, parcată în apropierea Gării din Oradea, joi dimineața, iar anchetatorii au început să fileze zona. Bone Ferenc a fost prins în timp ce se plimba pe stradă. El a recunoscut că geanta din mașină i-a aparținut lui Beata Molnar, iubita lui, care a fost găsită moartă.

Unde a fost găsit Bone Ferenc, principalul suspect în cazul asasinării tinerei dispărute de la Cluj. Polițiștii au refăcut traseul tragediei

Bone Ferenc a fost adus la Cluj vineri dimineața, în jurul orei 5.00, direct la Parchet.

Surse din cadrul anchetei spun că tânăra a fost omorâtă în cursul zilei de duminică, cu o lovitură puternică în cap, cu un corp dur. Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, Bone Ferenc și Beata Molnar au fost la cascada Vălul Miresei, din Răchițele, fără ca nimic că prevestească ce va urma. Urnele surse spun că Bone Ferenc a fost implicat duminică într-un scandal în barul Insomnia din Cluj-Napoca, dar acest aspect urmează să fie clarificat de anchetatori. 

Luni, 23 mai, tânăra a fost dată în urmărire de poliție, pentru că nu mai răspundea la telefon. Două zile mai târziu, miecuri, 25 mai, corpul ei a fost găsit în Aleșd, în spatele unei benzinării dezafectate. Nu se știe încă ce s-a întâmplat în acest interval de două zile. Cel mai probabil, cel suspectat de crimă a încercat să găsească un loc unde să arunce cadavrul. 

Comentarii Facebook